Om os

Vores historie

Duralys er en professionel belysningsvirksomhed med speciale i LED-bånd, armaturer, paneler, spots og lyskilder til både indendørs og udendørs belysning.

Firmaet blev grundlagt i 2001 af nuværende ejer Keld Johansen og har lokation i Kolding. Vi lægger stor vægt på at være nærværende, yde et højt serviceniveau samt professionel rådgivning.

 

Hvad kan vi?

Kundetilpassede belysningsprojekter af enhver art udføres i tæt samarbejde med bygherrer, arkitekter, ingeniører og ikke mindst el-installatører over hele landet.

Vi lægger stor vægt på god og professionel rådgivning; både når der skal vælges lyskilder, og når I ønsker information om mulighederne for nyt salgsfremmende og energibesparende belysning.

Vi har samtidig et meget bredt udvalg af lyskilder til videresalg. Disse sælges gennem nogle af landets førende belysningsbutikker, møbelhuse samt eksklusive Louis Poulsen forhandlere.

Vi har konsulenter over hele landet, så kontakt os endelig for en uforpligtende gennemgang af Jeres belysningsbehov.


Medlem af:

EL Retur Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. Kræftens bekæmpelse - Erhvervspartner

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag relevante informationer og tilbud

DURALYS A/S - Gejlhavegård 5 - 6000 Kolding - Tlf: 70 25 15 45 - E-mail: dura@duralys.dk

Copyright © Duralys 2021.

Betalingsmetoder