Login
Brugernavn:
Password:
Login hjælp    Login
Kontakt

DURALYS A/S
Gejlhavegård 5
6000 Kolding
Tlf:   70 25 15 45
Fax: 75 57 15 46
E-mail: dura@duralys.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Om DURALYS

DURALYS er etableret i 2001, hvor vi fik rettighederne til at sælge de kendte DURALAMP lyskilder på det danske marked. DURALAMP udmærker sig ved at have produkter af højeste kvalitet, og ved hele tiden at udvikle nye produkter.

Her i Danmark har vi kombineret lyskilderne med et omfattende program af skinner, spots, downlights, armaturer, facadebelysning og komplette løsninger til hoteller, køkkenfirmaer og fødevaresektoren (slagtere, bagere, frugt & grønt m.v.).

DURALYS ApS er et belysningsfirma, som importerer lyskilder, spots og armaturer fra Italien, Tyskland, England med flere.

Vi lægger stor vægt på god og professionel rådgivning; både når der skal vælges lyskilder, og når I ønsker information om mulighederne for nyt salgsfremmende og energibesparende belysning.

Vi kommer til Jer og fremviser mulighederne, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Vi har samtidig et meget bredt udvalg af lyskilder til videresalg. Disse sælges gennem nogle af landets førende belysningsbutikker, møbelhuse samt eksklusive Louis Poulsen forhandlere

Vi forhandler kendte mærker som DURALAMP, OSRAM, SYLVANIA, PHILIPS, GE, MEGAMAN, INTERLIGHT med flere. Vi opfordrer Jer til at kontakte os, hvis I mangler rådgivning eller inspiration til Jeres belysning.

Med venlig hilsen DURALYS A/S 

 

Keld Johansen   Henrik Johansen          
Keld Johansen
Salg & Indkøb
  Henrik Johansen
Mobil: 2630 2450
  Henrik Stokholm
Mobil: 2677 1070
  Tove Vesterby
Bogholderi
 

                 
Hans B. Jessing                
Hans B. Jessing
Salgskonsulent
Mobil: 2711 6300
  Carsten Eriksen
Salgskonsulent
Mobil: 2630 2478
   Lars Buss
Intern Koordinator
 

   
                 
      Tina Nørregaard        
Mette Riis Johansen
Kontor / Lager
  Jan Johansen
Salgskonsulent
Mobil: 2630 2447 
  Tina Nørregaard
Kontor & Lager
     

 

               

Kennet B. Danielsen
Lager